Hiljaisuus-festivaali ja Tampereen teatterikesä / Silence Festival and Tampere Theatre Festival 2017Sivuhenkilöt kutsuttiin kesäksi 2017 sekä Hiljaisuus-festivaalille että Tampereen Teatterikesän pääohjelmistoon!

Hiljaisuus-festivaali on monitaiteinen festivaali pienessä Kaukosen kylässä Kittilän lähellä. Sivuhenkilöt asettuu siellä Ojanperän halliin, jossa esitys on perjantaina 9.6. klo 17. Liput esitykseen voit ostaa täältä. Lisätietoja ihanasta festivaalista ja sen uuteen suomalaiseen sävellystaiteeseen ja nykysirkukseen keskittyvästä ohjelmistosta löydät täältä.

Tampereen Teatterikesään kutsutaan vuosittain kiinnostavimmat esitykset koko Suomesta. Festivaalilla on myös ulkomaisia esityksiä. Sivuhenkilöt nähdään Pakkahuoneella kahdesti, keskiviikkona 9.8. klo 19.30 ja torstaina 10.8. klo 14. Liput voit ostaa täältä, lisätietoja ja muut Teatterikesään valitut esitykset löydät täältä.

Sivuhenkilöt has been invited to Silence festival and Tampere Theatre Festival in Summer 2017!

Silence Festival gathers the most interesting performances and artists from Finland and abroad to Lapland. The multidisciplinary program of art and culture is spread in and around Kaukonen village. Sivuhenkilöt will have one performance at Ojanperä hall Friday 9th of June at 5 PM.  Tickets from here and more info about the lovely festival here.

Tampere Theatre Festival invites the most interesting performances from Finland and abroad to its Main Programme. Sivuhenkilöt has two shows in Pakkahuone, Wednesday 9th of August at 7.30 PM and Thursday 10th of August at 2 PM. You’ll find tickets here and more information here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *